Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Um okkum

Barnagarðurin á Mýrunum

Umstøðurnar, inni á stovninum, eru sera góðar, við ljósum, rúmligum stovum, sum hava eyka spælirúm. Harumframt er verkstaðursamtalurúm, og stórt felagsrúm við ymsikum stimbrandi amboðum, og barnavinarligum køki. Garðurin er útgjørdur við reiggjum, spælihúsum, bálhúsi, skreiðibana og ymiskum leysum leikum.

Barnagarðurin, er bygdur, í sera náttúruvøkrum umhvørvi, við útsýni yvir Toftavatn, og lyngheiðarnar kring vatnið. Hetta gevur lættar, og fjølbroyttar møguleikar, til náttúruupplivingar. Harumframt liggur barnagarðurin tætt við býðarumhvørvið, havnalagið, skúlan við Løknin sum hevur bókasavn, Bylgjuna sum hevur ítróttarøki, og tætt við Ellisheimið.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *